Potrivit EVZ, desi imaginile cu scandalul sunt foarte violente, evenimentele cele mai grave s-au petrecut dupa ce Boureanu a fost dus la sectia de politie.

Fostul deputat a fost lovit atat de rau incat i-a fost fisurat timpanul stang, iar politistii l-au dus la spital abia la 6 dimineata dupa ce s-au speriat fiindca ii curgea sange din ureche.

In momentul in care medicii i-au evaluat starea de sanatate au stabilit ca fostul deputat trebuie sa ramana 24 de ore sub supraveghere dar a fost scos din spital doar dupa 9 ore, in jurul orei 15.00. Pe foaia de iesire din spital diagnosticul este de "fractura craniana" provocata de o agresiune fizica.

In aceeasi fisa de externare, pe care EVZ o prezinta in exclusivitate, mai scrie ca fostului deputat I s-a mai descoperit un "hematom epicranian frontal stang", "otoragie stanga", "traumatism facial cu fractura de sinus" si "fractura stanga temporala stanga". in aceste conditii a fost dus Boureanu la audieri, sustine avocata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

" A

fost scos pe semnatura procurorului, dar si a lui. Problema este ca el a semnat fiind in  continuare foarte ametit de la lovitura primita si de la cazatura. Practic el nu stie ce a semnat, acuzand in momentul externarii stari de ameteala", a explicat aparatoarea fostului deputat.

Avocatei i s-a permis accesul abia dupa ce au inceput audierile lui Boureanu. Dupa opt ore de audieri, acesta a fost dus la Judecatoria Sectorului 1, iar sambata dimineata a fost arestat pentru 30 de zile.

Vezi actele medicale si citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si