Niculina Stoican nu s-a uitat la bani atunci cand a venit vorba de studiile fiului sau, Vlad. Odrasla celebrei cantarete de muzica populara a facut ultima parte a liceului la „Dean Close School”, din orasul englez Cheltenham, apoi a studiat managementul afacerilor la „Webster University” din Viena.  Pentru anii de scoala ai fiului ei, Niculina Stoican a cheltuit bani grei.

Un an de studiu la liceul din Anglia costa aproximativ 15.000 de euro, iar fiecare an la facultatea din Austria este taxat cu 30.000 de euro. Tinand cont ca Vlad a invatat doi ani in Austria si 4 in Anglia, reiese ca studiile acestuia au costat aproximativ 150.000 de euro! Mai mult, Niculina Stoican si sotul ei i-au facut un cadou de lux lui Vlad, un coupe Nissan 370 Z, al carui pret este de aproximativ 50.000 de euro! 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vlad a fost protragonistul unui moment controversat acum 4 ani, cand s-a fotografiat intr-un club, in timp ce isi lipea fundul gol de o fata ce adormise pe canapeaua unui club.  „Ca sa fie clar... A fost o provocare, asa ca a trebuit s-o fac... Imi pare rau, pustoaico beata si straina... hahahahaha”, a postat atunci fiul Niculinei Stoican.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si