Close sidebar
Close sidebar

Dovada de opulenta data de catre Biserica Scientologica. Au deschis un centru de 57 de milioane de dolari in Australia. Cum arata in interior

Biserica Scientologica a decis un nou centru in Australia in care a investit aproximativ 57 de milioane de dolari. Cel care s-a ocupat de proiect, David Miscavige, este unul dintre cei mai buni prieteni ai celebrului actor, Tom Cruise.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lacasul a fost construit in Chastwood, in nordul orasului Sydney si arata magistral fiind considerata cel mai mare centru spiritual din afara Statelor Unite.

Fotografii care surprind in asamblu opulenta si facilitatile de care dispune centrul au fost publicate chiar de catre reprezentantii acesteia.

Constructia se intinde pe o suprafata de 145.000 de metri patrati si se spune despre ea ca este o minune fizica a ceea ce inseamna spiritul Scientolog, noteaza britanicii de la Daily Mail.

Ea are 60 de sali spirituale sau de consiliu, o casa pentru cel care conduce religios aceasta grupare, o capela, un auditorium imens si multe alte facilitati moderne.

In Australia exista doar 2.100 de persoane care spun ca fac parte din acest cult religios.

Mai multe poze si informatii despre aceasta biserica ai AICI.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI