Carismatic si iubit de reprezentantele sexului frumos, Keremcem adora filmele de animatie si a raspuns afirmativ la propunerea de a fi "vocea" unei ratuste in comedia "Ratusca cea urata", la lansarea pe marile ecrane din Turcia. De altfel, artistiul este pasionat de acest gen cinematografic si a introdus elemente de animatie inclusiv in videoclipurile sale.

Legatura sa cu acest domeniu nu se opreste aici, Keremcem fiind cautat de reprezentantii Walt Disney pentru a compune doua melodii ale coloanei sonore a filmului “High School Musical 2”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Una din cele mai frumoase surprize pe care viata i le-a oferit a fost lansarea in 2014 a unui film ce are la baza viata sa, cu titlul Iskir, o combinatie intre film de actiune si animatie.

Daca s-ar fi nascut in Statele Unite, cu siguranta ar fi stralucit pe Broadway, pentru ca o alta mare pasiune a actorului sunt musicalurile. Si viata i-a dat prilejul de a performa din punct de vedere muzical in cateva productii de gen; „Notre Damme de Paris”, „Grease”, „The Wonders of Wonder” si „Lüküs Hayat” si a jucat in proiectul „Broadway to

Istanbul”, sub conducerea lui Haldun Dormen.

Carismaticul actor este plin de surprize si cu siguranta un artist complet. Incepand din 15 iulie va oferi telespectatorilor  din Romania un alt regal actoricesc in serialul "Dragoste si secrete", de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si