Asa este si povestea ei. La 22 de ani s-a transformat dintr-o tanara desteapta si ambitioasa intr-o dama de companie care satisface placerile barbatilor. Totul a inceput atunci cand avea 17 ani, iar iubitul ei i-a promis ca o duce la Londra pentr un job de hair-stilist.

Angelica a acceptat pe loc, dar nu banuia ca barbatul o sa o vanda unor infracturi care aveau sa o duca direct in vitrinele de la Amsterdam.

"Cand am vazut vitrinele cu acele fete am inceput sa plang. Aratau groaznic si atunci am realizat ca asta ma astepta si pe mine", a povestit cu lacrimi in ochi Angelica pentru cei de la DailyMail.

Au inceput chinurile, bataile si obligarea sa se prostitueze. Facea 350 de lire pe saptamana, dar banii ajungeau la proxenetul ei care ii dadea doar 9 lire pentru mancare. Erau clienti care plateau 35 de lire pentru sex normal, altii dadea si 90 de lire pentru sex fara prezervativ.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

I-au trecut multi clienti prin bat, iar unul dintre ei a taiat-o pe fata pentru ca a refuzat sa intretina relatii sexuale neprotejate.

"Imi spuneau ca e legal, ca pot sa faca ce vor cu mine. Ma tratau ca pe un gunoi. Unul a urinat pe mine si tadea in timp ce facea asta. Majoritatea care veneau erau beti si ma batjocoreau.", a povestit ea jurnalistilor.

Dupa cinci ani de chin, Angelica a reusit sa scape din Iad si s-a intors acasa, in Romania. "Acum inteleg ca am fost traficata.

Atunci nu intelegeam acest cuvant.", a spus ea.

Problema Districtului Rosu si a traficului de carne vie este dezbatuta pe larg in Olanda, atat in mediul politic, cat si in societate, in timp ce in Marea Britanie modelul de turism sexual din Amsterdam este foarte apreciat. Aici, acesta este concentrat in cateva zone, considerate neoficial a fi cartiere rosii, una dintre ele aflandu-se in orasul Holbeck.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si