Close sidebar
Close sidebar

Drama cumplita prin care trece o cantareata de muzica populara cunoscuta. A fost diagnosticata cu cancer la san, iar sotul ei are ciroza hepatica

Brandusa Covalciuc este greu incercata de viata! Solista de muzica populara a trecut prin multe obstacolele, iar acum se confrunta cu o noua drama. Sotul ei a fost diagnosticat cu ciroza hepatica. Spera la o minune in viata lor, un transplant de ficat.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai Dumnezeu si rugaciunile neincetate au ajutat-o sa izbaveasca in viata…si destinul a incercat-o grav, spune indragita Brandusa Covalciuc.
Si-a pierdut de tanara parintii, a fost diagnosticata cu cancer la san…dar a trecut cu bine peste toate incercarile vietii.

A fost un soc sa afle ca este diagnostica cu cancer la san, dar nu s-a lasat! A luptat cu toate puterile pentru viata ei.

"Cei de la Botosani mi-au spus ca am cancer de san, am venit la bucuresi am fost operata si s-a constata ca nu era doar un lipom. Asa ca mi-am reluat viata de zi cu zi"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Muzica si familia au ajutat-o sa mearga mai departe. Dar viata i-a mai rezervat inca o lovitura grea. Medicii i-au spus sotului ei, acum doi ani, ca are ciroza hepatica.

In plus fata de ciroza hepatica, sotul ei a mai trecut prin doua incercari grele.

"O data l-am urcat in masina si am ajuns la urgenta ca avea hernie si se fisurase. Sotul meu a trecut prin doua operatii ombilicale. Acum doua saptamani ne-am temut ca va fi a treia"

Sunt zile in care plange si se roaga continuu. Sunt momente care ar darama orice persoane, dar nu si pe ea.

"Ma rog ca ziua de maine sa fie mai buna decat ziua de astazi sis a nu fie mai rau decat astazi"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI