Citeste si: Mai multe persoane rănite la Stockholm, în urma unei explozii

Bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a spâzurat cu o frânghie de o balustradă din interiorul casei. El nu a lăsat niciun bilet de ADIO prin care să își explice gestul. "În această seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului", au declarat reprezentanții IPJ.

Creatoare de rochii de mireasă, Natalia Vasiliev, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a confirmat decesul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Cu șocul și tristețea cea mai profundă, declar ca adevărată moartea fostului meu soț și partener Marius Popa.

Marius a fost pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, o figură mai mare decât viața, un antreprenor talentat și un tată dedicat.

Rog presa să ne respecte dreptul la intimitate și la viață privată în aceste momente dureroase!", a scris Natalia Vasiliev pe contul ei de Facebook.

Citeste si: Autorul piesei ”Ce proastă-i Olivia Steer” este cercetător la Institutul de Fizică Atomică și a vândut fier vechi să-și plătească întreținerea! Povestea fabuloasă a lui Alexandru Evanghelidis spusă chiar de el


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si