“Daca m-ai vedea cum stau si nu respir,

Uscat si imobil, captiv in inutil,

Umbra mea ar fi cadoul de o zi

La ghemul fara fir tesut din inutil.

 

Dar deodata am fumat un nor

Si de-atuncea ma prefac ca zbor

Si de vrei sa cad spre cerul prea inalt

Spre alte lumi sa strig ca-n vara mea e frig,

Tot la fel voi fi si nu te mai gandi

Ca-s ganduri trei la kil' uitate-n inutil”, asa suna versurile celei mai iubite melodii compuse si cantata de Adrian Berinde, “Captiv in inutil”.

Din pacate, de aproape un an, artistul Adrian Berinde nu si-a mai incantat publicul cu melodiile sale sensibile si de suflet.

De 6 luni, aproape ca in versurile melodiei sale “Captiv in inutil”, cantaretul a fost prins in ghearele unei boli cumplite l-a imobilizat la pat- cancerul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Adrian Berinde a fost diagnosticat cu o forma de cancer care in ciuda tratamentelor s-a metastazat pe oase, fapt care ii produce artistului dureri greu de indurat fara ajutorul morfinei.

Vestea buna a aparut de curand, din partea unei clinici din Germania. Specialistii oncologi l-au instiintat ca exista sanse de a fi salvat daca accepta sa fie supus unei operatii si apoi unui tratament cu substanta nucleara.

Internarea ar urma sa aiba loc pe 13 mai, peste 13 zile, cand artistul este asteptat la clinica din Germania. Dar, bineinteles, pentru toate acestea exista un pret: 50.000 de euro. Aceasta suma ar urma sa acopere spitalizarea, operatia, analizele pre si post operatorii si tratamentul cu substanta nucleara care ar nimicii cancerul din corpul sau.

Citeste si: Clipe dramatice pentru celebra "Coana Chiva"! Sotul ei are cancer si va fi operat!

De aproape un an, de cand a fost diagnosticat, Adrian Berinde si-a dus singur crucea si putini au fost cei care au stiut despre afectiunea sa severa. Speranta artistului a renascut de curand, imediat dupa aflarea vestii ca poate sa fie vindecat, fapt care i-a dat puterea sa ceara ajutor in acest moment greu al vietii sale.

“Dragii mei,

In ultima vreme starea mea de sanatate s-a inrautatit. De mai bine de un an ma bat cu un cancer care a metastazat pe oase. Durerile sunt cumplite, traiesc cu morfina. Am ezitat mult sa public aceste randuri, dar nu mai am solutii. Sunt imobilizat in pat din decembrie. Acum a aparut o sansa de tratament cu substanta nucleara intr-o clinica din Germania. As putea sa ma internez acolo pe data de 13 Mai, dar acest tip de operatiune costa, iar eu nu dispun de sumele necesare.

Va scriu aceste randuri in speranta ca voi gasi intelegere si ajutor din partea voastra.

Numerele de cont unde puteti dona cat doriti sunt:

Pay Pall [email protected]

Cont Lei: RO56BTRLRONCRT0V10821201- Banca Transilvania

Cont Euro: RO14BTRLEURCRT0V10821202- Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22)

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Titular: Berinde Adrian”, anunta artistul in anuntul facut prietenilor sai.

 

Strigatul sau de ajutor s-a raspandit cu repeziciune in intreaga lume artistica, iar colegii de scena, de teatru, dar si simpli sai admiratori au inceput sa faca donatii in conturile sale. Pana in prezent, cu 13 zile inainte de data internarii, in cont s-au strans aproximativ 7.000 de euro, restul banilor urmand sa fie stransi, prin bunavointa noastra a tuturor, pana la data de 13 mai.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si