Close sidebar
Close sidebar

Drama lui Giani Kirita de la Exatlon! Fostul dinamovist era pe teren cand a murit Catalin Hildan si nu poate uita scena infioratoare: "Imi vin mereu in minte acele imagini"

Putini isi imagineaza ca drama lui Giani Kirita este pierderea unui fost coleg de la Dinamo, legenda "cainilor rosii", Catalin Hildan.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Giani Kirita de la Exatlon, fostii lui colegi de la Dinamo, conducerea clubului si toti suporterii cainilor rosii au trait un soc in urma cu 17 ani. Capitanul echipei, Catalin Hildan, in varsta de 24 de ani, s-a stins in timpul unui meci amical cu Santierul Naval Oltenita. O adevarata tragedie care nu va fi uitata niciodata si care a devenit si drama lui Giani Kirita de la Exatlon.

Una dintre peluzele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare poarta numele regretatului sportiv, "unicul capitan", dupa cum l-au supranumit, in semn de respect, suporterii lui Dinamo. An de an, acestia ii pregatesc coregrafii din ce in ce mai spectaculoase drept omagiu slujitorului balonului pe care l-au admirat si sustinut.

Giani Kirita de la Exatlon isi aminteste mereu ca a trait o perioada de cosmar dupa moartea colegului si prietenului sau.

Fostul fotbalist spune ca imaginile infernale cu momentul in care si-au dat seama ca inima lui Hildan nu mai bate il urmaresc si in vise, iar decesul recent al unui alt fotbalist, Patrick Ekeng, l-a facut sa retraiasca socul de atunci.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Vedeta de la Exatlon povestea, in urma cu ceva timp, ca este dezamagit de situatia clubului sau de suflet caruia, sustinea el, "ii lipsesc jucatorii care sa se daruiasca in totalitate echipei".

"La ora actuala, la Dinamo nu mai exista jucatori care sa evolueze cu sufletul pentru Dinamo.

Pe vremea mea, eu si Catalin Hildan, Dumnezeu sa-l odihneasca, intram ca niste turbati pe teren. Cand am ajuns la club, Mister Dinu ne-a spus sa dam totul pentru culorile clubului si sa realizam ca am ajuns la o echipa mare", declara Kirita dezamagit, acum cativa ani.

Drama lui Giani Kirita. Fiica lui este ingrijorata de starea lui de sanatate
Acum cateva zile, sportivul a inceput sa se simta rau in drum spre competitie, cand s-a plans de dureri de stomac, el fiind transportat la spital.

Dupa ce medicii l-au pus pe picioare, i-au recomandat sa nu participe la probe in ziua respectiva. “Tot mai multe accidentari. Giani lipseste si el astazi, este la spital tot din motive de sanatate", a spus Cosmin Cernat, in editia de marti seara despre drama lui Giani Kirita.

Roxana Kirita, fiica sportivului, a stat cu sufletul la gura sa afle ce s-a intamplat cu tatal ei. Tanara a trait clipe cumplite, care s-au incheiat in momentul in care, spre finalul show-ului, si-a vazut tatal.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

“M-am speriat, va dati seama. Au inceput sa vina si mesajele, am primit multe telefoane, de la apropiati, sa ma intrebe ce stiu de tata. Nu stiam mai mult decat stiau toti telespectatorii. Va dati seama ca am fost foarte ingrijorata. Asteptam cu sufletul la gura ca prezentatorul sa spuna ceva despre el, ce i s-a intamplat de a ajuns la spital. Noroc ca l-am vazut in arena si m-am linistit. Mi-am data seama ca nu e atat de grav. Nu stiu ce o fi avut, ce o fi patit, poate de la alimentatie, de la oboseala, cine stie. Important este ca nu e atat de grav daca a fost prezent la arena. Tata oricum e puternic, e un luptator”, ne-a spus Roxana Kirita, care a fost ingrijorata de starea tatalui ei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI