Close sidebar
Close sidebar

Drama lui Nicu Covaci

Drama unui artist care se bucura de un succes urias de ani de zile! Spune ca a platit pretul succesului cu varf si indesat, insa cea care a patimit cel mai mult a fost mama lui.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este povestea mamei lui Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix. Tamara Covaci a fost taiata in bucati si arsa dupa ce l-a ajutat pe cantaret sa plece din tara.

”Maica-mea a fost singura care a stiut ca se pleaca. Nimeni din formatie nu a stiut, pana in momentul in care i-am bagat in boxa. Maica-mea m-a ajutat. Dupa intoarcerea mea in tara, mama a fost pedepsita. Ea a fost pedepsita pentru aceasta aventura. A fost taiata in bucati si i s-a dat foc. Va dati seama ca nu mai pot sa dau inapoi. Dupa 5 ani de scandal, ca nu gaseau pe nimeni... l-au pus acolo, a stat 5 ani in puscarie. Daca era ala, ca-l stiu, il omoram eu. Dar nu era el. Securitatea stia tot ce mancam, ce bem, ce vorbim, fiecare fraza, cu ce gagici umblam, stiau tot”, a povestit Nicu Covaci.


 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Am platit preturi uriase, dar cel mai mare pret l-a platit maica-mea, care a fost taiata in bucati si i s-a dat foc. Mi-a spus capitanul Politiei 'vezi ca tu esti vizat'. A doua zi dupa inmormantare, am scos-o din mormant, am ars-o si o am acasa, in Spania, intr-un vas de argint. Ii spun in fiecare zi 'buna dimineata, mama' ”, a marturisit celebrul rocker pentru Adevarul.

”Nu mi-e teama de moarte.

La mine acolo (n.r. in Spania), e varf de munte si jos e marea, asa ca atunci cand o sa simt ca nu mai pot, imi iau zborul. Daca o fi sa pic, am spus ca cenusa mea sa fie aruncata in mare ”, a mai spus  artistul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI