Papaiani a lasat in urma lui o mostenire imensa in cinematografie, dar putini stiu ce drama a trait el aproape toata viata. Actorul a fost casatorit cu actrita Eugenia Giurgiu, iar din aceasta casatorie a rezultat un fiu pe care cei doi l-au botezat tot Sebastian, ca pe tatal sau.

Sebastian Papaiani Jr
Sebastian Papaiani Jr Sebastian Papaiani Jr s-a nascut in 1963 la Sibiu, dar cand el avea 10 ani, parintii lui au divortat, iar tatal lui a primit custodia.

Fiul lui Sebastian Papaiani a povestit ca nu i-a placut sa locuiasca alaturi de tatal lui, iar atunci a decis sa fuga de acasa si sa se intoarca la mama sa. "Ma simt vinovat pentru faptul ca, desi fusesem incredintat tatalui, la solicitarea mea, atunci cand aveam 10 ani, eu am fugit de la el si m-am reintors la mama. Tata nu mi-a putut ierta niciodata tradarea, de aceea nu a vrut sa mai stie absolut nimic de mine. A venit pentru cateva minute in 1987, atunci cand imi satisfaceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puţin de vorba, asa ca doi straini", a povestit fiul actorului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Asa arata casa din Sibiu in care locuieste fiul lui Sebastian Papaiani
Asa arata casa din Sibiu in care locuieste fiul lui Sebastian Papaiani
Desi traieste intr-o saracie de nedescris, fiul lui Sebastian Papaiani nu a incercat niciodata sa isi refaca relatia cu tatal sau si nici din partea actorului nu au venit semne de reconciliere.

Nici chiar in finalul vietii cei doi nu si-au vorbit si nici nu s-au vizitat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si