Pe marele ecran, marele actor a debutat cu rolul din "Nepotii gornistului" (1953) si a continuat cu "Rasare soarele" (1954), apoi cu rolul Ghita din "La Moara cu noroc", filmul lui Victor Iliu selectionat la Festivalul de la Cannes in 1957.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Viata lui Constantin Codrescu a fost una incercata si a trecut prin nenumarate clipe grele.

In anii 50 s-a casatorit cu una dintre marile doamne ale scenei romanesti, Valeria Gagialov. A vorbit despre un episod cutremurator din viata lui si in romanul autobiografic “Pribeag prin viata mea”, unde mama lui, din gelozie, i-a otravit prima sotie pentru ca se simtea instrainata de el.

"In iarna anului 1951 mama era convinsa ca, prin casatoria mea, a pierdut sustinerea morala si materiala intr-o perioada de restriste a familiei noastre.(...) A intrat in legatura cu o vrajitoare, iar raul inconstient a cazut ca un trasnet asupra sufletului si trupului firav al sotiei mele, Valeria. Mintea bolnava a mamei o socotea unica vinovata a indepartarii mele de familie.(...) am aflat ca mama, cand eu lipseam de acasa ii oferea Valeriei mancare si lichide peste care presara niste prafuri ciudate. In inconstienta ei credea ca acestea vor duce la o despartire intre mine si sotia mea.

Furia, revolta, disperarea, m-au adus in situatia de a comite un act de mare gravitate impotriva mamei mele, pe care nu-l pot uita si nu o sa mi-l pot ierta vreodata. Interventia fratelui meu m-a oprit. A doua zi, ca si cum a iesit de sub vraja mama si-a cerut iertare. Valeria a fost salvata, dar a aparut o singuratate in doi care a dus la despartire”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si