Mama lui Horia Brenciu a decedat cand artistul avea doar 11 ani, iar tatal sau a decis sa nu se recasatoreasca si s-a ocupat singur de educatia lui Horia, insa, in urma cu doi ani cantaretul si-a pierdut unicul parinte si omul pe care il adora.

„Prima amintire din copilarie este pe ski-uri cu tata eram pe o

partie, pe un deal de fapt din Schei din cartierul vechi al Brasovului, eram sus si tata zice hai dati drumul si am venit pe ski-uri si cand am ajuns jos am cazut tata mi-a zis hai nu-i nimic, hai sa mai incercam o data. Eu am avut o copilarie foarte sugubeata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

N-am stat niciodata la bloc pana cand m-am mutat la Bucuresti. Am spart toate vazele si bibelourile din casa. Niciodata n-am fost pedepsit pentru ca am spart, asta mi sa parut genial. Mama a disparut dintre noi cand aveam eu 11 ani. Din pacate, tata retragandu-se din viata noastra la Dumnezeu in urma cu doi ani de zile a lasat un mare gol in viata mea si probabil ca un gol si pe strada lui.

Cred ca imi lipseste Brasovul pentru ca lipseste el, pentru ca  alaturi de el am descoperit toate frumusetiile lui si acum este datoria mea sa-l iau pe fiul meu cel mic de 3 ani de zile, Toma, care a invatat sa faca plecaciuni de cavaler, si sa-i zic: tata e randul meu sa-ti arat padurile, e randul meu sa-ti arat muntii, e randul meu sa-ti arat animalele si tot Brasovul ala frumos.

Tata nu s-a mai recasatorit. El facea de mancare, dar eu ma ocupam cu partea de curatenie, de spalat si asa mai departe.” a declarat Horia Brenciu despre copilaria sa, intr-un interviu.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si