Close sidebar
Close sidebar

Drama unei mame al carei baiat a devenit dependent de droguri. Doarme cu el pe strazi: "A fost un copil extraordinar, iar acum a ajuns un zombie"

O mama a ales sa doarma pe strazi langa baiatul ei care a ajuns un vagabond din cauza drogurilor. Era un baiat extraordinar inainte sa devina dependent, insa a pierdut tot din cauza stupefiantelor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Leanne calatoreste in fiecare saptamana 2.800 de kilometri din Brisbane in Melbourne pentru a avea grija de baiatul ei, Daniel, de 25 de ani, care a ajuns pe strazi din cauza drogurilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Copilul meu extraordinar a plecat dintr-o familie iubitoare, a renuntat la un job bun si a ajuns un zombie pe strazi si fumeaza iarba sintetica", a spus mama lui, potrivit Daily Mail.

Daniel s-a mutat din Brisbane in Melbourne dupa ce a participat la un festival.

A ajuns dependent de droguri sintetice si traieste pe strazi. Si-a pierdut casa, jobul si toti prietenii. Singura care i-a ramas alaturi este mama lui care calatoreste 2.800 de kilometri in fiecare saptamana pentru a avea grija de el. Femeia doarme chiar pe strazi langa baiat.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI