Cat zbucium si cata durere sa se fi strans in sufletul acestei mame, care de 45 de ani inca mai spera ca va da de urma fiului disparut. Laurentiu avea numai 4 ani si 9 luni cand cand a fost vazut ultima oara. Maria Cristescu isi aminteste acele clipe de spaima ca si cand s-ar fi petrecut ieri.

O disparitie brusca si de neinteles, mai ales ca strazile erau pustii, povestesc parintii, care in acea seara au dat alerta.Culmea

e ca a doua zi cand s-au dus militia de pe acea vreme disparitia copilului nu fusese inregistrata nicaieri.
Vazand ca ancheta bate pasul pe loc, tatal i-a scris Elenei Ceausescu. Dupa doua saptamani au fost chemati iar la audieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

A fost clipa-n care s-a risipit orice urma de incredere. In mintea parintilor incoltea o teorie a conspiratiei de atunci, cum ca tot mai multi copii dispareau cu voia statului socialist.

Speranta, insa, n-a pierit. Dupa 45 de ani de cautari zadarnice, sotii Cristescu au tocmit un specialist in imbatranire faciala, care sa-i faca fiului disparut un portret robot.
Asa ar fi aratat Laurentiu acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si