Close sidebar
Close sidebar

Drama unor părinți care-și caută copilul de 45 de ani. Laurențiu avea aproape 5 ani când a dispărut

De 45 de ani, doi parinti din Arges traiesc o drama fara de sfarsit. Copilul le-a disparut la scurt timp dupa ce l-au adus pe lume, dar chiar si dupa jumatate de secol, acestia nu si-au pierdut speranta ca il vor strange la un moment dat in brate.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cat zbucium si cata durere sa se fi strans in sufletul acestei mame, care de 45 de ani inca mai spera ca va da de urma fiului disparut. Laurentiu avea numai 4 ani si 9 luni cand cand a fost vazut ultima oara. Maria Cristescu isi aminteste acele clipe de spaima ca si cand s-ar fi petrecut ieri.

O disparitie brusca si de neinteles, mai ales ca strazile erau pustii, povestesc parintii, care in acea seara au dat alerta.Culmea e ca a doua zi cand s-au dus militia de pe acea vreme disparitia copilului nu fusese inregistrata nicaieri.
Vazand ca ancheta bate pasul pe loc, tatal i-a scris Elenei Ceausescu. Dupa doua saptamani au fost chemati iar la audieri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

A fost clipa-n care s-a risipit orice urma de incredere. In mintea parintilor incoltea o teorie a conspiratiei de atunci, cum ca tot mai multi copii dispareau cu voia statului socialist.

Speranta, insa, n-a pierit.

Dupa 45 de ani de cautari zadarnice, sotii Cristescu au tocmit un specialist in imbatranire faciala, care sa-i faca fiului disparut un portret robot.
Asa ar fi aratat Laurentiu acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI