Close sidebar
Close sidebar

Drama unui celebru cantaret. A aflat ca are cancer

Faptul ca esti vedeta nu te fereste de problemele lumesti. Este si cazul celebrului cantaret Johnny Hallyday, care a dezvaluit ca urmeaza un tratament impotriva unui tip ce cancer cu care a fost diagnosticat cu cateva luni in urma.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Starul francez a precizat ca viata lui ”nu este in pericol” si ca a facut acest anunt oficial pentru a pune capat ”minciunilor” si ”informatiilor alarmiste” despre starea sa de sanatate, informeaza AFP.com.

Cantaretul francez Johnny Hallyday a anuntat miercuri seara ca este tratat pentru cancer dar a afirmat ca viata "nu ii este in pericol", potrivit unui mesaj difuzat pe Twitter, relateaza AFP.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Mi s-au depistat in urma cu cateva luni celule canceroase pentru care sunt in prezent tratat", a scris el.

"Zilele nu imi sunt in pericol", a adaugat cantaretul in varsta de 73 de ani. "Ma simt foarte bine si sunt intr-o forma fizica buna", a mai afirmat el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI