Close sidebar
Close sidebar

Drama uriașă a lui Vladimir Găitan! ”Soția a avut probleme grave de sănătate . Și-am pierdut 7 copii!”

Marele actor a împlinit 72 de ani și a vorbit despre drama vieții lui și a soției.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Marele actor Vladimit Găitan a împlinit 72 de ani și a vorbit despre marea drama a vieții lui." Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare.   Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever", a declarat maestrul pentru okmagazine.ro.

Citeste si: Vladimir Gaitan se lupta de 30 de ani cu o boala crunta! Cum s-a transformat actorul FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Marian Ralea, recompensat de UNITER cu Premiul pentru “Cel mai bun actor in rol principal”. Vladimir Gaitan si Luminita Gheorghiu au luat premii pentru intreaga cariera!

Cu o sănătate șubredă, Vladimir Găitan se bucură de fiica lui de 33 de ani, și ea actriță, dar și de băiatul Alexandru, care lucrează într-o bancă în Marea Britanie și care recent l-a făcut bunic pe celebrul actor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI