Close sidebar
Close sidebar

Drama uriasa in familia celor patru surori lovite de masina in Oradea! Au un frate, in coma, dupa un alt accident rutier

Tragediile parca se tin in lant intr-o familie din Salard, Bihor. Din cei 9 copii ai familiei, 5 au fost victime ale accidentelor rutiere, in doar un an.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sambata, 27 iulie, 4 surori au fost accidentate grav dupa ce o masina a intrat in ele, pe un trotuar din fata sediului Politiei Oradea. Cele patru fete se intorceau de la Cluj si isi asteptau fratele sa vina sa le ia cu masina si sa le duca acasa, in comuna Salard. Dupa ce au fost izbite de masina scapata de sub control, copilele au ajuns la spital.

Cea mai grav ranita este fetita de 12 ani, careia medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul de la gamba. Sora ei de 20 de ani are un traumatism cranio-cerebral minor si o contuzie toracica, cea mai mica, de 8 ani are un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial si mai multe plagi, iar cea de-a patra fata, de 14 ani, are un traumatism cranio-cerebral minor cu escoriatii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Tragedia familiei Toma vine la nici un an dupa ce un alt copil a fost lovit de o masina. Alex a fost in septembrie 2017 victima unui accident rutier, iar din cauza leziunilor grave suferite la cap este in coma si acum. Baietelul de 10 ani a ramas ca o leguma, a fost operat la Oradea, dar apoi medicii l-au trimis acasa dupa ce parintii nu au avut bani ca sa plateasca spitalizarea.

“Alex  misca mainile si picioarele foarte putin, deschide ochii dar nu vorbeste nimic. Nu stim daca aude sau vede, are sonda pana in stomac prin care este hranit si o gaura in gat prin care este aspirat cand se ineaca. Are nevoie in fiecare minut de cineva langa el sa nu se inece sau sa nu faca convulsii”, povestea tatal baietelului in presa, in urma cu cateva luni.

Dupa ce s-a aflat povestea lui, Alex a fost transpotat cu elicopterul la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, nu a putut fi operat insa pentru ca era prea slabit si avea infectii. Acum, e pregatit de operatie, insa nu se stie cand si unde va fi facuta interventia dificila.

foto: eBihoreanul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI