Close sidebar
Close sidebar

Dramele din viata actorului Codrut Keghes, Dezbracatu': "Mama mea e paralizata, la pat, de 15 ani. Sora mi-a murit la 26 de ani, fratele la 36 de ani. Tata ne-a parasit la 4 ani"

Codrut Keghes este unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie din Romania. Umorul lui i-a cucerit pe multi, insa putini stiu de dramele din viata lui.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, Codrut Keghes, cunoscut ca Dezbracatu' a dezvaluit tragediile care l-au marcat, atunci cand a vorbit despre cum gandeste momentele umoristice.

"Inspiratia imi vine din context. Chiar daca ma doare burta, chiar daca o am pe mama de 15 ani la pat, cu sase operatii la cap, paralizata si cu bona permanenta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Lucruri pe care nu le cunosc oamenii.

Sau ca am frate si sora morti. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a parasit la patru ani. Puteam sa o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magica sa iau de la oameni, sa duc in mine, sa transmit catre scena, catre televizor, sa filtrez acea energie si ei sa rada cu lacrimi", a marturisit Dezbracatu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI