Close sidebar
Close sidebar

Drob de miel. Rețeta secretă a marilor bucătari. Care este ingredientul-cheie

Drob de miel. Este nelipsit de pe mesele de Paște, dar foarte puțini știu cum se prepară corect drobul de miel. Iată rețeta marilor bucătari!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Drob de miel. Ingrediente:

    – 1/2 carne macră de miel,
    – 1 ficat,
    – 2 rinichi,
    – 2 plămâni, inimă,
    – 3 ouă,
    – 4 legături de ceapă verde,
    – 2 legături de pătrunjel verde tocat,
    – sare, piper, 1 ceașcă ulei
    – prapurele de miel.

    Citeste si: Pască tradițională cu brânză dulce: Rețeta uitată din bătrâni

    Drob de miel. Mod de preparare:

    Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

    Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

    Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

    Se fierbe carnea de miel separat, se taie bucățele foarte mici și se amestecă cu măruntaiele de miel fierte, spălate în apă rece și tocate cu mașina de tocat.

    Citeste si: Ciorbă de miel, cea mai delicioasă rețetă pentru Paște

    Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se adaugă peste ceapă și verdeață tocate mărunt călite puțin in ulei.

    Se adaugă și ouăle bătute bine. Prapurul se pune într-o tavă unsă bine, cu marginile ieșite afară din formă. 

    Citeste si: Omleta la cuptor. Secretul uneia dintre cele mai savuroase omlete

    În prapur se pune amestecul făcut anterior. Tava se dă la cuptor și se coace la foc potrivit. Este gata făcută atunci când s-a rumenit ușor. Se scoate din tavă și se servește rece, tăiat felii, așezate pe frunze de salată verde. Dacă organele de miel sunt prea mici, se poate completa cu pipote și ficatel de pui.

    Citeste si: Cate oua rosii e sanatos sa mananci de Paste? Sfaturi pretioase de la nutritionist

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI