Close sidebar
Close sidebar

Dublă crimă la Iași. Incredibil ce a făcut agresorul timp de 12 zile

Este anchetă la Iași, după o dublă crimă care a șocat orașul. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat și furt.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Răzvan Butuc ar fi intrat în locuința victimelor, pe care le cunoaștea și ar fi spus că vrea să dea un telefon unui prieten însă a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat mortal pe Radu Șipoteanu (50 de ani), după care a lovit-o cu pe mama acestuia, Elena Șipoteanu, care a căzut și s-a lovit cu capul de colțul unui pat din cameră.

„Văzând că victimele nu mai reacţionează, a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi, folosind cheile sustrase, a intrat în locuinţa victimelor şi a sustras primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil și un pachet de ţigari marca Ashima”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

După ce a comis fapta, principalul suspect a intrat zilnic în camera în care se aflau victimele și a sustras mai multe bunuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI