Cu lacrimi in ochi isi spune durerea. Pana acum 2 ani a fost stalpul casei. Alerga peste tot si nu se dadea la o parte atunci cand venea vorba de munca.

Constantin Busuioc: "Un om care traieste degeaba pe lumea asta. Nu pot sa ofer nimic la familie. NU pot sa ofer un ajutor la copil"

Acum insa, boala l-a tinutuit in casa. Cu greu face cativa pasi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Merg 3-4 pasi si trebuie sa ma odihnesc. trebuie sa am pe cineva langa mine sau un scaun pe care sa ma asez. De la vreo 220 am simtit eu ca nu mai pot

 


Constantin spune ca intregul cosmar a inceput inca din copilarie,cand ar fi primit un tratament pentru bronhopneumonie. De atunci kilogramele au inceput sa se aseze.
Treptat, dar sigur. A fost la mai multi medici si toti i-au spus un singur lucru: are o dereglare hormonala si singura lui sansa ar fi operatia de miscorare a stomacului.

Nu indraznesc sa se gandeasca la o astfel de interventie care i-ar salva viata barbatului. Este mult peste puterile lor financiare. Traiesc numai din salariul de 1000 de lei al sotiei si cu ajutorul celor din jur.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si