Close sidebar
Close sidebar

Duce in spate greutatea a 5 oameni normal. Un barbat de 38 de ani cantareste 280 de kilograme. Drama lui Constantin nu pare sa aiba sfarsit

Duce în spate greutatea a 5 oameni normali... Este povestea unui barbat de 38 de ani ,pe care un medicament luat.. in copilarie l-a transformat total. Acum a ajuns sa cantareasca, atentie... 280 de kilograme. Nu are decat o singura dorinta sa vada cum e viata fara povara pe care o duce si sa munceasca pentru copilul lui.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu lacrimi in ochi isi spune durerea. Pana acum 2 ani a fost stalpul casei. Alerga peste tot si nu se dadea la o parte atunci cand venea vorba de munca.

Constantin Busuioc: "Un om care traieste degeaba pe lumea asta. Nu pot sa ofer nimic la familie. NU pot sa ofer un ajutor la copil"

Acum insa, boala l-a tinutuit in casa. Cu greu face cativa pasi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Merg 3-4 pasi si trebuie sa ma odihnesc. trebuie sa am pe cineva langa mine sau un scaun pe care sa ma asez. De la vreo 220 am simtit eu ca nu mai pot

 


Constantin spune ca intregul cosmar a inceput inca din copilarie,cand ar fi primit un tratament pentru bronhopneumonie. De atunci kilogramele au inceput sa se aseze.
Treptat, dar sigur. A fost la mai multi medici si toti i-au spus un singur lucru: are o dereglare hormonala si singura lui sansa ar fi operatia de miscorare a stomacului.

Nu indraznesc sa se gandeasca la o astfel de interventie care i-ar salva viata barbatului. Este mult peste puterile lor financiare. Traiesc numai din salariul de 1000 de lei al sotiei si cu ajutorul celor din jur.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI