Azi el locuieste intr-un sat, de langa Cluj, si e cioban la propria stana, in locul pe care vrea sa il transforme intr o asezare traditionala, ca in urma cu o suta de ani.

Andon a ajuns de la pictor realist la cioban cu norma intreaga

Aidan Andon, unul dintre cei mai buni pictori realisti ai momentului, este acum cioban cu norma intreaga.

A lucrat pentru Robbie Williams, Mike Tyson si Dr. Alban, iar lucrarile lui au ajuns in celebrele galerii de arta din Londra si Paris. A trait in Asia, in cele mai exotice locuri ale lumii, dar intr-un final, a ales sa faca drum inapoi spre casa. Astazi, el traieste alaturi de sotia si fetita lui, intr-un loc pitoresc din inima Transilvaniei, unde si-a construit a cu propriile maini, o casa traditionala si o stana.

Aidan si sotia sa, Roxana, au prins drag de natura, de animale si de viata simpla traita in tihna – si chiar daca habar n-aveau ce inseamna o gospodarie, in adevaratul sens al cuvantului, au fost nevoiti sa invete din mers. Cei doi soti au o fetita, Alexandra, de 11 ani, si chiar daca  aceasta s-a nascut si a crescut pana de curand in Capitala, a lasat jocurile de pe tableta pentru animalele din ograda de care se ingrijeste cu multa atentie si iubire.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Românii din străinătate, sărbătorile departe de familie

Citeste si: Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Care este cea mai inteligenta casa din România

Tot duminica, la “Asta-i Romania!”, vom afla si povestea uneia dintre cele mai “destepte” case din Romania. Proprietarul este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani, dar si unul dintre putinii proprietari de case inteligente din tara. Casa Buhnici, așa cum este cunoscuta, se afla la mai putin de 30 de kilometri de Bucuresti si detine toate atuurile unei locuinte perfecte.

Nu ratati duminica aceasta o noua editie “Asta-i Romania!”, incepand cu ora 14:30, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si