Fara Maldive, fara Bali, fara avioane personale, dar cu dorinta de distractie, tinerii milionari ai Romaniei au ales sa isi petreaca vara pe litoralul romanesc, in Mamaia, din cauza pandemiei care a cuprins intreaga lume. 

Asa a ajuns statiunea de pe litoralul romanesc locul care rivalizeaza oricand cu Riviera franceza sau spaniola, si in care sumele cheltuite de lumea instarita, intr-un sejur, rivalizeaza cu PIB-ul unei tari africane.

Multi dintre turistii romani aflati acum pe litoralul romanesc ar fi fost, cu siguranta, in alt colt de lume, dar fortati de pandemie s-au vazut nevoiti sa vina la Mamaia, statiunea extremelor, unde au parte de tot rasfatul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență. Pe targetul Comercial, programul informativ Kanal D a atins o cotă de piață de aproape 30%

Turiștii puși pe distracție aleg partyurile organizate în larg

Dupa modelul petrecerilor din Ibiza, turistii pusi pe distractie aleg partyurile organizate in larg, pe un yaht special inchiriat doar pentru ei. Astfel

de petreceri nu sunt pentru toata lumea; clientii sunt cu pretentii si bani, iar o astfel de aventura in larg costa in jur de 300 de lei, costuri in care nu este inclusa bautura, iar atmosfera petrecaretilor este asigurata de un DJ.

Cand distractia e maxima, nimeni numai tine cont de bani; in club, doar bacsisul la nota de plata este cat salariul minim pe economie.

Tinerii milionari ai Romaniei par insa sa aiba de unde scoate banii. Consumatia minima in unul dintre cele mai cautate localuri de gen este de 1500 de lei. Unii s-ar speria si la o simpla rasfoire a meniului; cea mai ieftina sticla de sampanie costa 11.000 de lei, iar cea mai scumpa depaseste 120.000 de lei.

Citeste si: Serialul “Dragoste şi secrete” cucereşte România!

Ce spun patronii teraselor, plajelor si cluburilor de la malul Marii Negre, despre cum decurge acest sezon estival, aflati in editia de duminica, de la ora 14:30, intr-o noua editie “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D. 

Citeste si: Kanal D, lider de audienta in Prime Time, la nivelul intregii tari si la orase, cu serialul “Dragoste si secrete”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si