Close sidebar
Close sidebar

Dumitru Farcas va fi inmormantat joi, in spatele casei parintesti! Cum va fi inhumarea marelui taragotist

Dumitru Farcas a murit marti, la 80 de ani, in urma unui infarct si va fi inmormantat joi in comuna natala

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul taragotist va fi inmormantat cu onoruri militare, in spatele casei parintesti din comuna Grosi din Maramures. Autoritatile locale fac demersuri pentru ca acest lucru sa fie posibil.

Dumitru Farcas va fi inmormantat joi, in sptaele casei parintesti. "In Grosi se va face doar o scurta ceremonie de inhumare si, probabil, un moment lirirc. Se preconizeaza de la ora 3.30- 4.00, fiind ora la care se estimeaza ca va ajunge cortegiul funerar la Grosi", a declarat pentru Adevarul, viceprimarul comunei, Gavril Ardusatan.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Dumitru Farcas ingropata in spatele casei parintesti! "Este o exceptie"

Dumitru Farcas si-a dorit sa fie ingropat in spatele casei parintesti, care va fi si casa memoriala. "In Maramures mai exista sate in care casele sunt rasfirate pe dealuri, iar mortii sunt ingropati in curtile caselor, relieful nepermitand construirea unui cimitir.

In Grosi au mai fost cazuri doar in perioada interbeica. Acum, in acest caz vom face o exceptie", a mai spus viceprimarul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI