Close sidebar
Close sidebar

Continuarea ,,Dune” a fost confirmată oficial și a fost stabilită data când va ajunge în cinematografe

Regizorul Denis Villeneuve va avea şansa de a crea cel de-al doilea film din adaptarea în două părţi a romanului „Dune”, de Frank Herbert, au anunţat companiile Legendary Entertainment şi Warner Bros.

Alexandra Bercea,

”Dune 2” a fost confirmat oficial și a fost stabilită data când va ajunge în cinematografe

[Sursa foto: DcNews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii vor putea viziona filmul doar în cinematografe. Legendary va căpăta forţă după ce „Dune” a fost lansat simultan în cinematografe şi pe HBO Max săptămâna trecută. Din cauza pandemiei, a fost impusă strategia Warner Bros, care a dus la un scandal când a fost anunţată în 2020. 

Citeste si: Seara Filmului Turcesc la Cluj. Ce film va fi proiectat?

,,Dune'' va putea fi vizionat în cinematografe pe 20 octombrie 2023

Pe data de  22 octombrie, în Statele Unite, a fost lansată prima parte a filmului SF.

Aceasta  a înregistrat venituri de 41 de milioane de dolari în primul weekend. La nivel global, filmul a obținut 225 de milioane de dolari.

Scenariul filmului „Dune”, în regia lui Denis Villeneuve, este despre Paul Atreides, un tânăr strălucit şi talentat care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers cu scopul de  a asigura viitorul familiei sale şi a poporului său.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Atunci când forţele negative izbucnesc într-un conflict legat de supremaţia universului şi asupra controlului uneia dintre cele mai preţioase resurse, capabilă să deblocheze cel mai mare potenţial al umanităţii supraviețuitorii vor fi cei care își pot stăpâni frica.

Citeste si: €?Spencer”, cel mai nou film despre Prințesa Diana

Filmul este regizat pe baza unui scenariu scris cu mari prducători

La regizarea filmului, Villeneuve a scris un scenariu  împreună cu Jon Spaihts şi Eric Roth. Denis Villeneuve a  produs filmul împreună cu Mary Parent, Cale Boyter şi Joe Caracciolo, Jr. Producătorii executivi sunt Tanya Lapointe, Joshua Grode, Herbert W. Gains, Jon Spaihts, Thomas Tull, Brian Herbert, Byron Merritt şi Kim Herbert. Compozitorul Hans Zimmer („Blade Runner 2049”, „Inception”, „Gladiator”, „The Lion King” 

Citeste si: Primul film realizat în spațiu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI