Close sidebar
Close sidebar

Dupa ce un baietel de 8 ani a murit calcat de masina pentru ca se ferea de un caine fara stapan, tot mai multi bucuresteni se plang ca maidanezii au reaparut. Situatia ar putea scapa de sub control

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti (ASPA) şi Primăria Generală a Capitalei ar trebui să ia măsuri pentru ca situaţia câinilor maidanezi să nu scape de sub control, susţine Ovidiu Raeţchi, vicepreşedintele PNL Bucureşti. Asta după ce un băieţel de opt ani a murit duminică seară, lovit de o maşină pe o stradă din Bucureşti, după ce a pătruns pe carosabil pentru că se ferea de un câine maidanez.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Raeţchi spune şi că mai mulţi bucureşteni au reclamat reapariţia maidanezilor în unele zone. „Contextul în care s-a petrecut tragedia aminteşte de cazul dramatic al lui Ionuţ Anghel. De asemenea, bucureştenii au reclamat că există zone în care problema câinilor maidanezi a reapărut, mai ales în părţile limitrofe ale Capitalei, dar nu numai”, a explicat vicepreşedintele PNL Bucureşti. Accidentul mortal a avut loc pe strada Lizeanu din Capitală. Un copil, în vârstă de 8 ani, a fost accident mortal de un şofer, duminică seara, după ce a sărit în faţa maşinii.
"Un copil de opt ani a intrat pe carosabil şi s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind zero", a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul Ovidiu Munteanu.

Raeţchi spune şi că mai mulţi bucureşteni au reclamat reapariţia maidanezilor în unele zone. „Contextul în care s-a petrecut tragedia aminteşte de cazul dramatic al lui Ionuţ Anghel. De asemenea, bucureştenii au reclamat că există zone în care problema câinilor maidanezi a reapărut, mai ales în părţile limitrofe ale Capitalei, dar nu numai”, a explicat vicepreşedintele PNL Bucureşti.

Accidentul mortal a avut loc pe strada Lizeanu din Capitală.

Un copil, în vârstă de 8 ani, a fost accident mortal de un şofer, duminică seara, după ce a sărit în faţa maşinii. "Un copil de opt ani a intrat pe carosabil şi s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind zero", a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul Ovidiu Munteanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI