Close sidebar
Close sidebar

Dupa sarbatori, gospodinele au dat sala de mese pe sala de forta!

Sarbatorile de iarna nu inseamna doar cadouri, petreceri si mese intinse, ci si multa ... miscare! Cum bunatatile de la masa de Craciun... nu tin cu silueta, doamnele au dat fuga la sala, ca nu cumva cosumul de calorii sa inceapa sa se vada.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Masa de Craciun a fost un adevarat rasfat pentru multi dintre noi, motiv pentru care cei dornici sa scape de kilogramele acumulate s-au si pus pe miscare.
Instructorii ne avertizeaza ca miscarea e foarte importanta in aceste zile, cand ne fortam organismul prin tot felul de excese alimentare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Intr-o atmosfera destul de animata doamnele nu au iesit din cuvantul antrenorului. Au ,,muncit" de zor sa dea jos cozonacul, sarmalutele si salata de beof. Nu de alta, dar Revelionul bate la usa!

Pentru a nu ne simti vinovati ca mancarea in exces de sarbatori se va vedea in numerele de pe cantar, salile de fitness sunt pregatite sa ne intampine inca din prima saptamana a anului 2018.

Chef de miscare sa avem.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI