Marian Calota si-a pierdut viata duminica, 21 mai, intr-un accident petrecut pe raza comunei gorjene Hurezani. El a intrat cu masina intr-un stalp, iar impactul a fost atat de violent incat medicii nu au mai putut face nimic ca sa-l salveze.

Marian Calota avea 19 ani si era fotbalist la Stiinta Hurezani.

„Totul se termina cu bine intr-un sfarsit. Daca nu e bine, atunci nu e sfarsitul”, scria Marian, in urma cu o luna, pe Facebook.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietenas, ai fost un copil extraordinar nu te voi uita niciodata”, „Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau prieten de neuitat”, sunt o parte din multele mesaje de condoleante, venite din toata tara, din partea celor care l-au cunoscut pe Marian, Calota, tanarul care a murit, duminica, dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp de curent, in Hurezani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Prietenii si colegii i-au facut un adevarat altar pe Facebook, cu gandurile lor indreptate catre Marian, dar sa catre familia ce a ramas sa-l planga de acum inainte.

Cea mai grea zi dintre toate este astazi, cand, chiar de Inaltare, Marian a fost condus pe ultimul drum, de catre familia indurerata si prieteni.
Marian mai are doi frati. Acesta a lasat in urma o durere de nedescris, din care cu greu parintii isi vor putea reveni vreodata.

Sursa: Domino Gorj


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si