Cu sufletul sfasiat, sotul, rudele si apropiatii care au sperat pana in ultima clipa ca tanara va iesi invingatoare din lupta cu boala crunta, au condus-o ieri pe ultimul drum pe Cristina Manea.

Forma rara de cancer de care suferea a fost mai agresiva decat se asteptau pana si medicii.

Cristina Manea, tanara de 23 de ani, care a aflat imediat dupa ce a nascut ca are o forma rara de cancer, a murit in urma cu cateva zile, intr-un spital din Turcia. Fetita ei, Amelie, are aproape sase luni si a ramas orfana de mama. Adrian Manea, sotul tinerei din Pitesti, a luptat alaturi de ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

A strans bani de cand a aflat de boala, pentru a-si duce sotia la tratament in strainatate.

Anunturile cu povestea tinerei au impresionat multa lume si astfel, in doar cateva saptamani de la aflarea diagnosticului crut, s-a strans suma necesara, iar in noiembrie anul trecut, Cristina Manea a plecat in Turcia, alaturi de sotul ei.

Mai multe fotografii si video, AICI: sursata.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si