Sunt scosi la pensie, suna prea frumos pentru cainii batrani care lucreaza in Politie. Ei sunt pur si simplu casati, ca orice alt obiect vechi ce nu mai functioneaza.

Cainele politist Jake a fost casat si sos la licitatie
Cainele politist Jake a fost casat si sos la licitatie
Exact asa s-a intamplat si cu cainele-lup Jake, un politist care a participat la peste 1.500 de misiuni in cei 10 ani cat a fost in slujba Politiei din Arad.
Jake are 11 ani si spun politistii ca si-a pierdut din abilitati asa ca au hotarat sa scape de el. Jake a fost dat la casat si cum nu exista inca un depozit unde sa fie asezati intr-un raft cainii batrani, patrupedul a fost scos la licitatie cu 200 de lei.
Anuntul de la sediul Politiei Arad
Anuntul de la sediul Politiei Arad

La prima etapa, de pe 13 iunie nu s-a prezentat nimeni, asa ca mai sunt doua etape, pe 29 iunie si pe 5 iulie. Partenerul lui Jake, politistul care a avut grija de el pana acum, spera ca nimeni sa nu se prezinte la licitatie, pentru ca ar vrea ca el sa-l ia acasa pe animal.  ”Eu si familia mea il iubim foarte mult si il vrem acasa. I-am pregatit deja o cusca noua si l-as ingriji in anii care i-au mai ramas. Mi-a fost cel mai bun partener din cariera, nu m-a tradat niciodata”, a povestit agentul Radu Vasiescu pentru Aradon.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

sursa foto: Aradon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si