Close sidebar
Close sidebar

E de necrezut. A fost sechestrata si batuta continuu 24 de ore, insa agresorul a primit o sentinta penibila

Magistratii Curtii de Apel Timisoara au dat o sentinta cel putin surprinzatoare in cazul tanarului care si-a sechestrat iubita si a batut-o cu bestialitate timp de 24 de ore. Adrian Claudiu Bajusz a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a fost la un pas de a-si omori iubita in bataie in urma unei crize de gelozie. Totul s-a intamplat in 2015, cand tanarul s-a intors din strainatate. Crezand ca l-a inselat, acesta a sechestrat-o si a torturat-o timp de 24 de ore. Femeia a reusit sa scape din maine sale si a alertat poltia, informeaza ziuadevest.ro.

Acesta a fost retinut o saptamana si cateva luni in arest preventiv, fiind apoi mutat in arest la domiciliu. Judecatorii au decis initial ca barbatul merita o pedeapsa de 10 luni de inchisoare si plata a 20.000 de euro daune morale, insa Curtea de Apel Timisoara a venit cu un alt verdict: doi ani si sase luni cu suspendare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Totodata, Adrian Claudiu Bajusz nu va avea voie sa se apropie de Georgiana Radu si nici de familia ei la mai puţin de 200 de metri timp de patru ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI