Greu de crezut, dar aceasta bautura alcoolica traditionala poate fi, la nevoie, unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste. Ia mai toarna-un paharel/ ca sa ne tratam nitel...
tuica noastra de prune, unica prin gustul şi aroma sa, te poate face uneori sa uiti de toate, daca o consumi în exces. Consumata însa cu moderatie (30 ml. pe zi, înaintea mesei de pranz), aceasta te poate face sa uiti de povara multor boli.
Cercetatorii americani au analizat licoarea preferata a romanilor şi au descoperit cu uimire ca aceasta contine o enzima foarte valoroasa, care combate cu succes bolile de de stomac şi problemele la bila. În plus, aceasta are puterea de a proteja inima prin creşterea colesterolului bun concomitent cu scaderea nivelului colesterolului "rau" şi a trigliceridelor.
Un alt beneficiu pe care tuica îl aduce organismului este reglarea functiilor hepatice, gratie continutului de vitamine A, B, C, D1 şi D2, nedegradabile termic şi uşor de asimilat. Bautura se recomanda în dischinzie biliara, disfunctii ale ficatului provocate de o slaba irigare cu sange a acestuia sau chiar constipatie.
Te-ar mai putea interesa si: Tabagismul, o boala psihica, de care tot mai multi romani vor sa se vindece
Nu degeaba batranii noştri foloseau tuica şi rachiul ca leac în tratarea multor probleme de sanatate. tuica noastra de prune este un medicament de exceptie şi spun acest lucru nu numai americanii, ci şi nemtii.
Un grup de cercetatori germani, a descoperit în tuica şase tipuri de substante care...................

Tuica noastra de prune, unica prin gustul şi aroma sa, te poate face uneori sa uiti de toate, daca o consumi în exces. Consumata însa cu moderatie (30 ml. pe zi, înaintea mesei de pranz), aceasta te poate face sa uiti de povara multor boli.

Cercetatorii americani au analizat licoarea preferata a romanilor şi au descoperit cu uimire ca aceasta contine o enzima foarte valoroasa, care combate cu succes bolile de de stomac şi problemele la bila.

În plus, aceasta are puterea de a proteja inima prin creşterea colesterolului bun concomitent cu scaderea nivelului colesterolului "rau" şi a trigliceridelor.Un alt beneficiu pe care tuica îl aduce organismului este reglarea functiilor hepatice, gratie continutului de vitamine A, B, C, D1 şi D2, nedegradabile termic şi uşor de asimilat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Bautura se recomanda în dischinzie biliara, disfunctii ale ficatului provocate de o slaba irigare cu sange a acestuia sau chiar constipatie.

Te-ar mai putea interesa si: Tabagismul, o boala psihica, de care tot mai multi romani vor sa se vindece Nu degeaba batranii noştri foloseau tuica şi rachiul ca leac în tratarea multor probleme de sanatate. tuica noastra de prune este un medicament de exceptie şi spun acest lucru nu numai americanii, ci şi nemtii. Un grup de cercetatori germani, a descoperit în tuica şase tipuri de substante care...................

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si