Close sidebar
Close sidebar

E haos la Palatul Victoria, unde mai multi ministri sunt pe cale sa piarda functiile.

Unii si-au scris deja demisiile, altii parca nici nu au auzit ca premierul pregateste o remaniere! Subiectul fierbinte a fost negociat toata ziua de premier cu seful sau de partid, Liviu Dragnea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

BODOG
"Spuneti-ne daca aveti vreun gand de demisie? Deocamdata nu, am ganduri multe, am probleme multe de rezolvat!"

Adevar graieste Florin Bodog. La poarta ministerului a fost intampinat cu proteste ale angajatilor de pe ambulante.

"Salariile le stim, sporurile, domnule ministru! Nu va intereseaza salariile? Salariul il stim...Ceea ce vreau sa va asigur este ca nu veti avea de suferit de pe urma legii salarizarii"

Iar la Parlament il asteapta motiunea prin care Opozitia ii cere demisia. Culmea ironiei, aceasta este votata si de presedintele PSD.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

DRAGNEA
"Ati votat pentru motiune? Da! Din greseala! Pentru motiune? Din greseala!"

Maine isi afla soarta, la partid.

DRAGNEA
"Ati terminat lista remaniabililor? Nici nu am inceput-o!"

In timp ce Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose stau numai in sedinte, facand si desfacand lista ministrilor remaniati, la DNA este coada de politicieni. Sevil Shhaideh da din nou ochii cu procurorii anticoruptie si pare sa fi inteles deja mesajul sefului de la Guvern.

TUDOSE
"Cele doua colege, stiti f bine avem o realitate si o perceptie, realitatea este ca avem prezumtia de nevinovatie...dat fiind faptul ca  cele doua colege sunt extact pe aceasta zona cu bruxellesul, de aici apare problema"

SEVIL SHHAIDEH
"Decizia mea, care este luata, va fi comunicata maine in cex. Permiteti-mi  sa nu fac afirmatii despre pozitia mea pe scarile DNA sau in strada!"

Surse din partid sustin ca Sevil Shhaideh si-ar fi scris deja demisia si o va inmana premierului maine, la sedinta comitetului executiv al PSD. Premierul a lasat sa se inteleaga ca asteapta si demisia Rovanei Plumb. In plus, are pregatite si alte schimbari in cabinet, deloc putine la numar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI