Close sidebar
Close sidebar

E ireal ce face acest barbat pe Transfagarasan. Toata lumea care a asistat la scena a ramas masca. Cum e posibil asa ceva?!

Vrem ca strainii sa ne respecte, dar noi ne batem joc de ce avem! Este revoltator gestul unui turist aflat cu masina pe Transfagarasan. Isi arunca fara pic de jena gunoiul si... are pretentia ca altii sa-l ridice. Scena a fost filmata de cativa turisti revoltati de ce au vazut.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ne miram ca suntem priviti cu dispret, dar imaginile acestea vorbesc de la sine. Uneori, ne meritam eticheta de primitivi si necivilizati. De admirat insa este atitudinea oamenilor din jur, care nu stau pasivi la scena de nesimtire crunta a acestui turist. Daca ar fi mai multi oameni ca ei, poate lumea ar fi un loc mai bun.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI