Close sidebar
Close sidebar

E mereu cu zambetul pe buze, insa Stela Popescu ascunde o mare suferinta. Nu a vorbit niciodata despre asta

Indragita actrita Stela Popescu este mereu cu zambetul pe buze si plina de viata, insa ascunde o suferinta de care nimeni nu a stiut. A dezvaluit in cartea sa de bucate ca sufera de diabet.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cartea ei de bucate „Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, actrita a facut referire si la boala ei „pacatoasa”.

“Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce? Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scrie aceasta. Pe langa retelele moldovenesti, Stela Popescu face tot felul de precizari in stilul ei caracteristic, potrivit cultural.bzi.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Actrita a recunoscut in numeroase interviuri ca este o gurmanda si ca a incercat de multe ori sa tina cure de slabire, insa fara succes.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI