Cauza incendiului rămâne necunoscută, însă investigatorii iau în considerare acum posibilitatea neglijenţei. Printre posibilele cauze se află o ţigară care nu a fost stinsă corespunzător sau o defecţiune la sistemul electric.

Într-un comunicat semnat de procurorul-şef din Paris, Remy Heitz, se arată că nu există dovezi privind o cauză criminală a incendiului, scrie News. 

„Până în acest moment, investigaţiile nu au putut determina cauza incendiului”, se precizează în comunicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este adăugat că „investigaţii mai profunde” vor avea loc pentru a se afla dacă a fost vorba de pagube cauzate de neglijenţă. Incendiul la catedrala Notre Dame, care a avut loc în aprilie, a şocat o lume întreagă. La catedrală aveau loc lucrări de restaurare în momentul incidentului.

Sute de milioane de euro au fost donate de atunci pentru a restaura monumentul, care atrage anual în jur de 13 milioane de vizitatori.

Incendiul a fost descris de preşedintele francez Emmanuel Macron ca fiind „o mare tragedie”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si