Mara Mares- deputat PNL: Planurile mele se bazeaza in primul rand pe promovarea tinerilor, pe ajutarea tinerilor, este ceea ce-mi doresc eu sa fac.

Nu degeaba a studiat prin strainataturi. Ca sa dea bine la public tanara a imbracat o tinuta sobra, potrivita noului rol.

Mara Mares- deputat PNL: Inca de la inceputul campaniei, tineretea mea n-a fost prezentata ca pe un atu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Mara Mares n-are nici o avere, caci de, toate-s pe numele tatalui- presedinte PNL Fagaras si consilier judetean in Brasov. Pe ea o recomanda de acum inainte fotoliul de deputat.

Si in Capitala emotiile au fost invers propotionale cu varsta.... Nici nu au preluat bine mandatele romanesti ca gandul le zboara spre vest. Si daca s-au lamurit cum stau treburile cu dreapta si stanga  sa inceapa si ceremonia in sine. Primul care si-a primit mandatul de senator a fost profesorul Leon Danaila. Printre cei care au absentat de la ridicarea certificatelor de parlamentari s-au numarat  Calin Popescu-Tariceanu si  Traian Basescu. Potrivit datelor oficiale in capitala sunt 29 de deputati si 13 senatori. Noul parlament a fost convocat marti de presedintele Klaus Iohannis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si