Close sidebar
Close sidebar

Ea este cel mai tanar deputat din Parlamentul Romaniei. Are numai 24 de ani si planuri mari pentru tara

Mara Mares are numai 24 de ani. Va fi cel mai tanar deputat. Visa de mica la fotoliul de la Casa Poporului si iata ca ajutorul tatalui a fost suficient cat sa o bage... in parlament. ##VIDEO38926##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mara Mares- deputat PNL: Planurile mele se bazeaza in primul rand pe promovarea tinerilor, pe ajutarea tinerilor, este ceea ce-mi doresc eu sa fac.

Nu degeaba a studiat prin strainataturi. Ca sa dea bine la public tanara a imbracat o tinuta sobra, potrivita noului rol.

Mara Mares- deputat PNL: Inca de la inceputul campaniei, tineretea mea n-a fost prezentata ca pe un atu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Mara Mares n-are nici o avere, caci de, toate-s pe numele tatalui- presedinte PNL Fagaras si consilier judetean in Brasov.
Pe ea o recomanda de acum inainte fotoliul de deputat.

Si in Capitala emotiile au fost invers propotionale cu varsta.... Nici nu au preluat bine mandatele romanesti ca gandul le zboara spre vest. Si daca s-au lamurit cum stau treburile cu dreapta si stanga  sa inceapa si ceremonia in sine. Primul care si-a primit mandatul de senator a fost profesorul Leon Danaila. Printre cei care au absentat de la ridicarea certificatelor de parlamentari s-au numarat  Calin Popescu-Tariceanu si  Traian Basescu.

Potrivit datelor oficiale in capitala sunt 29 de deputati si 13 senatori. Noul parlament a fost convocat marti de presedintele Klaus Iohannis.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI