Este din nou doliu în Odorheiu Secuiesc! Marți, inima unei tinere care a fost salvată de sub ruinele căminului Liceului Tamasi Aron a încetat să mai bată. Ea este a două victimă a acestei tragedii, care a îngrozit la momentul respectiv o țară întreagă. Un pompier aflat în timpul liber a dat alarma, iar în câteva minute zona a fost împânzită de salvatori și voluntari.

David a murit înainte de petrecerea de majorat

Totul a avut loc luni, pe data de 18 decembrie, moment în care 4 tineri au fost prinși sub dărâmăturile internatului. Din păcate, David, care a fost a patra victimă scoasă de salvatori a decedat, imediat după ce medicii i-au efectuat manevrele de resuscitare. Tânărul urma să împlinească 18 ani chiar pe data de 25 decembrie, însă totul a fost dat peste cap.

”Eu am plecat cu trei minute înainte de a se prăbuși căminul. La ora 15.50 eram înăuntru, la 15.52 am plecat și la și 55 deja ma sunau că ce s-a întâmplat, că s-a prăbușit căminul. Eu am gândit că a căzut ceva din perete, o întâmplare minoră, dar s-a prăbușit toată camera, nu era nimeni în cameră în afară de David, care dormea deasupra mea”, a spus colegul de cameră al băiatului. La urmă toți spuneau că David este înăuntru, mă gândeam că poate a adormit și nici nu putea să audă dacă a crăpat ceva, pentru că avea și căștile pe urechi.

Eu am fost ultimul care a vorbit cu el... ”, a mărturisit Laszlo Barna pentru Antena 3 CNN.

David mort Odorheiu Secuiesc

El este David, prima victimă decedată după incidentul teribil din Odorheiu Secuiesc.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Lacrimi de durere pentru Alex, polițistul care a murit subit la doar 31 de ani: ”Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare”

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru Orsolya

Acum, părinții Orsolyei Barabás sunt îndurerați de vestea tragică și nu-și găsesc cuvintele. Ei aveau toată încrederea că fata lor se va face bine, și cu ajutorul lor va reuși să treacă peste momentele cumplite. Însă, eleva a dat tot ce a putut. Când s-a produs incidentul, fata se afla la etajul superior.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Astăzi (marți- n.r.), în jurul orei 15.30, eleva din Odorheiu Secuiesc, internată la Secţia ATI Copii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a încetat din viaţă”, a spus reprezentantul SCJU Târgu Mureș.

Orsolya cămin prăbușit

Ea este Orsolya, tânăra de 17 ani care a murit după internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria. O familie de 4 persoane, în stare gravă la spital

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii, Paul Racoviţă a spus că este posibil să existe o necorelare între proiectul pentru racordul de canalizare a clădirii şi lucrările realizate. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș a preluat cazul și a deschis un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Internatul din Odorheiu Secuiesc, care ar fi vechi de peste 100 de ani va fi reabilitat pe banii guvernului maghiar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si