Close sidebar
Close sidebar

Ea este fata găsită moartă pe plaja din Vama Veche. Sora Mădălinei: "Floarea mea frumoasă"

Fata găsită moartă, luni dimineaţă, pe plaja din Vama Veche, este Mădălina Ioana Banu, o tânără în vârstă de 19 ani, care locuia în Darabani (Constanţa).

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mădălina a fost găsită fără viaţă, în jurul ore 05.00, în zona 'Baldachine' din Vama Veche. Potrivit primelor informaţii, tânăra s-ar fi înecat şi nimeni nu a putut să o ajute. 

"Iubita mea, inima mea, floarea mea frumoasă prea devreme ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte suflet pur!", a fost mesajul transmis de sora Mădălinei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Tânăra din Mangalia dispărută în apele mării, găsită moartă pe plaja din Vama Veche

În timp ce una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori ar fi o posibilă sinucidere, apropiaţii fetei vorbesc despre ea ca o tânără care iubea viaţa.

"Ea era o fată foarte petrecăreaţă, iubea viața... Îi plăcea sa trăiască. Nu cred ca ar fi avut vreun motiv de sinucidere", a declarat o vecină a Mădălinei, pentru observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI