Close sidebar
Close sidebar

Ea este femeia care a stat langa Aurelian Preda in cele mai grele momente. Au fost impreuna mai bine de doua decenii: "Am fost colegi de liceu, iar destinul ne-a unit pe vecie!"

Mariela este femeia despre care Aurelian Preda a spus ca i-a fost alaturi peste 20 de ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurelian Preda, cantaretul de muzica populara care a murit pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, nu a fost casatorit niciodata, insa a avut o femeie care, potrivit propriilor declaratii, i-a fost alaturi la bine si la greu o lunga perioada de timp.

”Mariela e partea feminina din viata mea care ma suporta de 20 de ani si careia ii multumesc ca mi-a fost aproape la bine si la rau. O consider un trimis al lui Dumnezeu, in fata caruia am jurat credinta la bine si la rau… Am fost colegi de liceu, iar destinul ne-a unit pe vecie”, a dezvaluit Aurelian Preda intr-un interviu din revista Taifasuri.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Cu toate acestea, nici unul din cei trei copii ai cantaretului nu este urmasul lui natural: Anamaria Rosa este fata unei nepoate, asa cum a dezvaluit, pentru WOWbiz.ro, o ruda din satul natal al artistului, in timp ce Mario si Rachele sunt copiii Marielei dintr-o alta relatie.

Citeste mai mult pe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI