Jonas Brothers este una dintre cele mai apreciate și cunoscute trupe de băieți din întreaga lume. Ei sunt considerați și vocea unei generații, fiind vorba de generația anilor 2000. 

Show-ul difuzat pe Disney Channel  cu mai mulți ani în urmă, intitulat chiar „Jonas Brothers”, i-a ajutat pe băieți cu atât mai mult să își mărească cercul de admiratori. 

Citește și: Editie specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de 8 martie

În luna mai a acestui an, frații Jonas urmează să scoată un nou album împreună.

Cine este românca care a ajuns la inimile fraților Jonas?

Este cunoscut faptul că frații Jonas sunt urmăriți de milioane de oameni din întreaga lume, de la copii, la adolescenți și poate chiar adulți. Uneori, starurile pop mai fac și provocări pe internet.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al Oanei Matache: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”

De data aceasta, băieții au vrut să vadă cât de inventivi sunt fanii lor atunci când vine vorba de mișcările de dans. Printre miile de participanți din întreaga lume s-a aflat și Andra Gogan, care a reușit să îi cucerească pe cei trei artiști.

Tiktok-erița a fost repostată pe pagina de Instagram a trupei lor.

@andragoganro Nu pot sa cred ca @jonasbrothers m-au repostat pentru a 2-a oara 🥹 prima oara a fost acum 4 ani!! 😳😍 #WingsJonasBrothers ♬ Wings- Jonas Brothers

Videoclipul cu care tânăra a ajuns pe pagina fraților Jonas

Andra Gogan s-a filmat în timp ce dansează pe unul dintre bulevardele celebre din America, chiar pe melodia „Wings”, piesă scoasă de Jonas Brothers.

Citește și: Alexandru Abagiu, în Juriul “Bravo, ai stil!”, alături de Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu

Andra Gogan a postat filmarea în mediul online, iar frații Jonas au remarcat-o de îndată. Ei au repostat dansul făcut de tiktok-erița din România pe pagina lor oficială de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si