Close sidebar
Close sidebar

Ea este una dintre cele mai frumoase controloare din Bucuresti! Calatorii ii ofera floi si bomboane

Maria are 30 de ani si lucreaza de 10 luni la Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB). Pentru ea, meseria de controlor reprezinta o provocare.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Eu sunt o persoana activa, iar meseria aceasta imi ofera provocari noi. Nici o zi nu seamana cu cealalta. Zi de zi intalnesti oameni noi si conteaza foarte mult sa stii sa vorbesti si sa fii pregatit sa aplanezi conflicte”, a spus Maria pentru Libertatea.

Ieri, isi facea meserie in tramvaiul 21. “ Mama, mama, ce controloare frumoase!”, spuneau cativa tineri din travmai cand le-au vazut. Cei care circula legal au, de multe ori, chef de glume cand le vad pe tinerele controloare. Unii, chiar, le dau si flori sau le servesc cu bomboane. Calatorii care circula fraudulos, insa, nu le vorbesc civilizat fetelor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Profita de faptul ca suntem femei si ne vorbesc urat. Ne mai si imping, ne-au mai si scuipat cateodata, dar acestea sunt incidente minore si cand ne-am ales aceasta meserie, ne-am asumat”, zice Gabriela Ghita, colega Mariei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI