Close sidebar
Close sidebar

Echipa stirilekanald.ro iti ureaza Craciun Fericit!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Minunatele zile ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti speram sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de cei dragi. Echipa stirilekanald.ro va doreste tot binele din lume, ganduri bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, iar fericirea si succesul sa fie mereu alaturi de voi.

In aceasta perioada credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca totul sa fie mai frumos, asa ca, de Craciun, va uram sa le aveti pe toate, iar Mos Craciun sa va viziteze cu sacul plin.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

E sarbatoare asa ca, bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragostea si fericirea. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Va multumim ca ne urmariti in fiecare zi si speram sa ramaneti alaturi de noi in continuare. Craciun Fericit!

Cu drag, echipa stirilekanald.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI