Fanii lui Ed Sheeran au motive de bucurie. Megastarul vine la București anul viitor, în luna august. El va susține un concert pe Arena Națională. Iată ce mesaj ne-a transmis.

Citește și: Ed Sheeran dezvăluie că soția sa a avut o tumoare "inoperabilă" în timpul sarcinii/ Ed Sheeran: ”Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate"

Ce mesaj a transmis Ed Sheeran pentru fanii săi

„Bună, România! Abia aștept să ne vedem, în București, pe Arena Națională, în data de 24 august 2024.”, a transmis Ed Sheeran pentru fanii săi din România.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Este pentru a doua oară când Ed Sheeran vine la București. Artistul abia așteaptă să se revadă cu fanii săi din România. Și de data aceasta, Ed Sheeran va cânta piese îndrăgite de public. Artistul continuă să uimească lumea cu piesele sale, anul acesta a lansat două albume și a urcat imediat în topuri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si