Eda Ece a strălucit într-o rochie de mireasă absolut divină, creată de genialul designer Zuhair Murad. Materialul diafan din dantelă sublinia grația formelor sale, iar voalul lung îi  adăuga un aer misterios. Ca bijuterii, actriţa a ales să poarte celebrele creaţii semnate Tiffany, care i-au subliniat strălucirea. Şi nu putem să nu menţionăm buchetul de mireasă, alcătuit doar din trandafiri roz, în ton cu frumuseţea şi delicateţea miresei. Eda Ece a strălucit de fericire alături de soţul ei, arătându-ne tuturor că este pe culmile extazului.

Detalii atent alese: ținutele mirilor, dans, tortul miresei

Dar cum a fost mirele, Buğrahan Tuncer, în această zi importantă? Ei bine, el nu s-a lăsat mai prejos! Îmbrăcat elegant într-un costum negru, la care a adăugat un papion rafinat, tânărul baschetbalist a fost cu adevărat cuceritor şi a atras toate privirile asupra sa.

Momentul dansului mirilor a fost plin de romantism şi pasiune, însoţit de acordurile celebrei melodii greceşti "An eisai ena esteri". Emoţiile au fost la cote maxime, iar cei doi tineri au dansat în braţele unul altuia, emanând iubire şi fericire.

Şi tortul miresei a fost un spectacol în sine! Cu patru etaje şi flori răsfirate pe toată suprafaţa sa, tortul a devenit o adevărată operă de artă dulce, care a făcut deliciul tuturor invitaţilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mirele, Buğrahan Tuncer, în această zi importantă

Mirele, Buğrahan Tuncer, în această zi importantă

[Sursa foto: https://www.instagram.com/p/CtyKDq9gOp2/]

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, ”Familia Borgia”, la Kanal D2, Charlotta se teme pentru viața lui Cesare

Nuntă cu invitați celebri

Nu puteau lipsi, desigur, colegii de platou ai Eda Ece din serialul "Pretul Fericirii", difuzat de joi pana sambata, de la 20:00, la Kanal D. Nesrin Cavadzade, cunoscută pentru interpretarea personajului Sahika, a venit însoţită de mama sa şi a impresionat cu o ţinută extrem de sexy.

O rochie neagră irezistibilă, cu doar câteva șiraguri de perle în zona pieptului, lăsându-i la vedere trupul zvelt şi abdomenul perfect lucrat. Nesrin Cavadzade a avut grijă să transmită şi un mesaj de dragoste pentru proaspăt căsătoriţi pe reţelele de socializare:  "Vă doresc o viaţă plină de fericire!

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D Ender și Cagatay, la ”cuțite”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si