Close sidebar
Close sidebar

Editie incendiara Exatlon Romania in aceasta seara! Urmareste minut cu minut show-ul momentului si afla ce fata din tabara Faimosilor va pleca acasa!

In aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D, ai o noua editie incendiara a emisiunii fenomen, Exatlon Romania. Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru premiu, iar apoi, la final, aflam ce fata din tabara "rosie" va pleca acasa. Sa fie Diana, sa fie Larisa sau Geanina?

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Certuri, intriga, suspans si adrenalina la maximum. Asa poate fi caracterizat pe scurt concursul Exatlon, show-ul care a cucerit inimile romanilor si pe care il poti vedea numai la Kanal D. In aceasta seara avem din nou parte de o batalie intre cele doua echipe pentru premiu, dar urmarim cu sufletul la gura cine va parasi competitia din Dominicana. Asa ca, daca nu esti in fata televizorului, pe Kanal D, atunci poti urmari AICI show-ul tau preferat.

DA PLAY LA VIDEO PENTRU A PUTEA VEDEA LIVE EDITIA DIN ACEASTA SEARA A EXATLON ROMANIA

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI